Placer sukker, citronskal, citronsaft og rosiner i en beholder.
Hæld kogende vand over sukker, citron og rosiner.
Lad væsken køle til rumtemperatur
Tilføj en knivspids gær og hæld væsken på en beholder som kan lukkes tæt.
Lad den lukkede beholder stå på køkkenbordet indtil rosinerne flyder (som med kombucha anbefaler vi for en sikkerheds skyld at starte med plastikflasker). Det er vigtigt, at du har styr på CO2 udviklingen inden du overgår til glasflasker.
Efter ca 1 dag overføres flaskerne i køleskabet, hvor de kan fermentere videre i 2-4 dage.
Drik din sima inden der er gået en uge.
Ingredients
Directions
Placer sukker, citronskal, citronsaft og rosiner i en beholder.
Hæld kogende vand over sukker, citron og rosiner.
Lad væsken køle til rumtemperatur
Tilføj en knivspids gær og hæld væsken på en beholder som kan lukkes tæt.
Lad den lukkede beholder stå på køkkenbordet indtil rosinerne flyder (som med kombucha anbefaler vi for en sikkerheds skyld at starte med plastikflasker). Det er vigtigt, at du har styr på CO2 udviklingen inden du overgår til glasflasker.
Efter ca 1 dag overføres flaskerne i køleskabet, hvor de kan fermentere videre i 2-4 dage.
Drik din sima inden der er gået en uge.