Sima

AuthorHelene
Yields1 Serving
 1,90 l Vand
 270 g Honning
 2 Citroner. Skal og juice
 8 Rosiner
1

Placer sukker, citronskal, citronsaft og rosiner i en beholder.

2

Hæld kogende vand over sukker, citron og rosiner.

3

Lad væsken køle til rumtemperatur

4

Tilføj en knivspids gær og hæld væsken på en beholder som kan lukkes tæt.

5

Lad den lukkede beholder stå på køkkenbordet indtil rosinerne flyder (som med kombucha anbefaler vi for en sikkerheds skyld at starte med plastikflasker). Det er vigtigt, at du har styr på CO2 udviklingen inden du overgår til glasflasker.

6

Efter ca 1 dag overføres flaskerne i køleskabet, hvor de kan fermentere videre i 2-4 dage.

7

Drik din sima inden der er gået en uge.

Ingredients

 1,90 l Vand
 270 g Honning
 2 Citroner. Skal og juice
 8 Rosiner

Directions

1

Placer sukker, citronskal, citronsaft og rosiner i en beholder.

2

Hæld kogende vand over sukker, citron og rosiner.

3

Lad væsken køle til rumtemperatur

4

Tilføj en knivspids gær og hæld væsken på en beholder som kan lukkes tæt.

5

Lad den lukkede beholder stå på køkkenbordet indtil rosinerne flyder (som med kombucha anbefaler vi for en sikkerheds skyld at starte med plastikflasker). Det er vigtigt, at du har styr på CO2 udviklingen inden du overgår til glasflasker.

6

Efter ca 1 dag overføres flaskerne i køleskabet, hvor de kan fermentere videre i 2-4 dage.

7

Drik din sima inden der er gået en uge.

Sima

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *