Ginger bug

AuthorHelene
Yields1 Serving
 250 ml Vand
 1 tbsp Sukker
 1 tbsp Revet, økologisk ingefær. Ingefæren skal ikke skrælles.
1

Put sukker og revet ingefær i en beholder.

2

Tilføj vand og rør rundt indtil alt er opløst.

3

Dæk din beholder med et løst siddende låg, et viskestykke el. lign. Lad din ginger bug stå i 24 timer. Du må gerne røre i din ginger bug ved lejlighed.

4

Din ginger bug skal fordres hver dag. Det gøres ved at tilføje en spsk sukker og en spsk revet ingefær.

5

Efter nogle dage vil du begynde at se dannelse af bobler i din beholder. Det er kulsyre, som bliver dannet af din ginger bug. Når der er godt gang i boblerne, så er din ginger bug klar til at blive brugt.

Ingredients

 250 ml Vand
 1 tbsp Sukker
 1 tbsp Revet, økologisk ingefær. Ingefæren skal ikke skrælles.

Directions

1

Put sukker og revet ingefær i en beholder.

2

Tilføj vand og rør rundt indtil alt er opløst.

3

Dæk din beholder med et løst siddende låg, et viskestykke el. lign. Lad din ginger bug stå i 24 timer. Du må gerne røre i din ginger bug ved lejlighed.

4

Din ginger bug skal fordres hver dag. Det gøres ved at tilføje en spsk sukker og en spsk revet ingefær.

5

Efter nogle dage vil du begynde at se dannelse af bobler i din beholder. Det er kulsyre, som bliver dannet af din ginger bug. Når der er godt gang i boblerne, så er din ginger bug klar til at blive brugt.

Ginger bug

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *