Put sukker og revet ingefær i en beholder.
Tilføj vand og rør rundt indtil alt er opløst.
Dæk din beholder med et løst siddende låg, et viskestykke el. lign. Lad din ginger bug stå i 24 timer. Du må gerne røre i din ginger bug ved lejlighed.
Din ginger bug skal fordres hver dag. Det gøres ved at tilføje en spsk sukker og en spsk revet ingefær.
Efter nogle dage vil du begynde at se dannelse af bobler i din beholder. Det er kulsyre, som bliver dannet af din ginger bug. Når der er godt gang i boblerne, så er din ginger bug klar til at blive brugt.
Ingredients
Directions
Put sukker og revet ingefær i en beholder.
Tilføj vand og rør rundt indtil alt er opløst.
Dæk din beholder med et løst siddende låg, et viskestykke el. lign. Lad din ginger bug stå i 24 timer. Du må gerne røre i din ginger bug ved lejlighed.
Din ginger bug skal fordres hver dag. Det gøres ved at tilføje en spsk sukker og en spsk revet ingefær.
Efter nogle dage vil du begynde at se dannelse af bobler i din beholder. Det er kulsyre, som bliver dannet af din ginger bug. Når der er godt gang i boblerne, så er din ginger bug klar til at blive brugt.