Kombucha float. En helt ny, uimodståelig foodtrend

Savner du også sommer?! Her har du vores yndligsting fra sidste sommer. Kombucha float! En uimodståelig kombination af cremet, sød is og frisk, syrlig kombucha. Det bliver ikke meget bedre end det!
Kombucha float

Del dette indlæg

Kombucha float. En helt ny, uimodståelig foodtrend

Kombucha float var en af de aller største ting for os sidste sommer. Der er bare noget særligt ved varmt vejr og noget koldt at drikke. Nogen af os foretrække noget koldt og sødt: is! Andre foretrækker noget mere friskt og syrligt: kombucha!

VI hørte første gang om kombucha float, da vi undersøgte lidt om det amerikanske kombucha marked. Her er der en lang række trends, som bruger kombucha som ingrediens: drinks med kombucha, smoothie bowls med kombucha og kombucha float. Så hvad er det så for noget? Kombucha float er basalt set blot en blanding af is og kombucha. En blanding af det søde og det syrlige. Perfekt smagsmæssig balance. Nedenfor kan du finde en opskrift på float. Heldigvis er det ganske simpelt at lave og har mange variationsmuligheder. Er du mest til hjemmelavede ingredienser, så kan du med fordel tjekke vores kombucha opskrift og måske også vores lidt mere nørdede artikel om SCOBYen.

 

Ingredienser til kombucha float

  • Kombucha: Du kan sådan set bruge enhver tænkelig form for kombucha. Det er kun din personlige smag og fantasi, som sætter grænserne her. Vælg dog helst noget frugtigt og syrligt.
  • Is: Igen er det kun fantasien som sætter grænserne. Vi ender dog meget efter med at vælge den klassiske vanilje is. Den virker bare rigtigt godt med mange forskellige slags kombucha.

Gode smagskombinationer

Det ville være forkert af os at lade som om, at det her er sundt. Det er ret tydeligt at det her mest handler om nydelse! Det har vi jo også alle fortjent engang imellem! Og på de der varme sommerdage, som vi alle savner, har vi nok allermest brug for det. Hvem ved?! Måske kan en float ligefrem bringe sommeren tilbage?
mojito med kombucha

Ingredienser

  • 2 dl is. Vælg din favoritsmag!
  • 2 dl kombucha. Køb kombucha her. Vælg din igen din favorit. Tænk over hvad der passer sammen. Se ovenfor for konkrete forslag.

 

Fremgangsmåde

  • Tag en stor iskugle og put den i et højt glas. Hæld langsomt din kombucha i glasset.  Hæld langsomt, så du bibevarer mest muligt brus i kombuchaen.
  • Drik/spis din kombucha float. Ja. Det er faktisk så nemt! Så hvad venter du egentligt på?!:D

Dyk ned i vores andre indlæg