firma arrangement

Del dette indlæg

Synes du egentligt Jeres næste firma arrangement burde have noget med kombucha at gøre? Hvis ja, så læs med nedenfor og få inspiration til forskellige events vi afholder sammen med forskellige firmaer og for privatpersoner.

Kombucha workshop

Vi afholder jævnligt kombucha workshops med partnere som FOF og Torvehallerne i København. Tag op til 20 mennesker med på kursus og lær at lave din egen kombucha fermentering. Alt efter Jeres ønsker, så kan vi arbejde med traditionel te-baseret kombucha eller med urte-baser, som vi bruger hos Nordisk Kombucha. Dette event kan afholdes hos Jer eller i vores lokaler ved siden af bryggeriet. Er i mest til sidstnævnte, så er det ideelt at kombinere med en gåtur i den smukke natur omkring Laven og Julsø. Ring på 22782730, hvis du ønsker flere oplysninger om vores kombucha workshop.

Sanketur og kombucha workshop

En af fordelene ved at lave kombucha baseret på urter er, at vores råmaterialer gror i nærområdet. Er du til den helt ambitiøse pakke, så tilbyder vi udover en kombucha workshop at tage med på sanketur, hvor I kan finde sæsonens ingredienser, som I kan tage med hjem og bruge under workshoppen. Ligesom den rene kombucha workshop, så kan dette firma arrangement laves med udgangspunkt i Jeres kontor eller vores eventlokaler i Laven. Ring på 22782730, hvis du ønsker flere oplysninger om vores kombucha workshop.

Kombucha til firmafesten

Er du i virkeligheden blot interesseret i at drikke en masse kombucha til Jeres næste firmafest, så kan vi også hjælpe dig med det. Ring til os og få et godt tilbud på Nordisk Kombucha og Boozy Kombucha. Begge kan købes i flasker eller fra fustager, hvor vi selv kan levere det nødvendige “fadølsanlæg”. Vi har også forskellige opskrifter I kan bruge, hvis I ønsker at pifte cocktails op med kombucha. Dette virker rigtigt godt i både drinks med og uden alkohol.

Dyk ned i vores andre indlæg