Kontakt os og bliv klogere på vores koncept

Vil du forhandle vores kombuchaer?

Vores produkter

Nordisk Natur på Flaske

Mangler du et friskt, læskende og alkoholfrit alternativ til en sodavand med en god historie? Vi brygger med hænderne og hjertet og er fuldstændig kompromisløse hvad angår smag og kvalitet. Vi forhandles hos nogle af landets bedste caféer, restauranter og specialbutikker. Vi leverer desuden også ugentligt til firmaer som ønsker at give vores kombucha til sine medarbejdere.  Bliv forhandler af Nordisk Kombucha eller få en firmaordning. Ring: + 45 22 78 27 30 eller udfyld formularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig. Tjek vores udvalg af flydende nordiske lækkerier HER
Nordisk Kombucha Citronverbena flaske

Kontaktformular

Vil du Forhandle nordisk kombucha?

  • Opbevaring: Kombucha er et upasteuriseret og levende produkt. Derfor er det en kølevare, som du som forhandler af kombucha, er nødt til altid at opbevare ved maximum 5 grader.
  • Kan man købe jeres produkter hos grossister? Ja. Nordisk Kombucha forhandles lige nu af DeliDrop, Pantrii og Solhjulet.
  • Hvad er kombucha? Kombucha er en fermenteret te, som har en god balance mellem syre og sødme. Det passer rigtigt godt til mad og kan også bare nydes, hvis man ønsker en frisk og læskende drik.
  • Er der alkohol i kombucha? Kombucha indeholder som alle andre fermenterede produkter alkohol. I kombuchas tilfælde er det under 0,5%, hvorfor produktet kategoriseres som alkoholfrit.
  • Hvad er specielt ved Nordisk Kombucha? Hos os er alle produkter 100% håndlavede. Vi brygger selv, sætter selv etiketter på og vi tapper selv. Derudover er det relevant for forhandlere at vide, at Nordisk Kombucha adskiller sig fra andre produkter, ved udelukkende at være baseret på nordiske ingredienser. I stedet for at være lavet på grøn eller sort te, så er vores produkter lavet på urter, blade og blomster, som vokser i norden. Ligeledes er produkterne i stedet for fx ingefær smagt til med de nordiske ingredienser som kirsebær, havtorn og aronia.

Se med her!

Kombucha bliver skabt gennem en fermenteringsprocess. Hos os bruger vi kun økologiske urter, bær og blomster som kan gro i norden. Fermenteringsprocessen bliver sat til live med en SCOBY (starter-kultur) som vist i videoen herunder.

Cocktails med Nordisk Kombucha

Kombucha er et genialt alternativ til dine alkoholfri gæster. Men fungerer også fantastisk i drinks. Særligt til dem som bedst kan lide friske smagsoplevelser. Kombucha cocktails eller Hard Kombucha er en af de helt store trends i USA og er også en bølge vi ser i Europa lige nu. Rid med på bølgen og kom i gang med at eksperimentere med god alkohol og Nordisk Kombucha. Opskrifterne herunder kan bestemt anbefales!